Statiunea Costinesti, denumita si Statiunea Tineretului, se intinde pe o lungime de circa 5 km si este orientata spre est, fiind expusa la soare in tot timpul zilei.
Costinesti-ul se bucura de un climat de litoral maritim, cu veri calduroase (in iulie temperaturi peste 27 grade Celsius) si ierni blande (in ianuarie medii termice de 0 garde Celsius). Vara predomina zilele senine, iar durata de stralucire a soarelui este de 10 – 12 ore pe zi, ca de altfel pe tot litoralul romanesc.
Nucleul statiunii a fost construit în 1949, cand aici a fost amenajata prima tabara de vacanta pentru elevi in jurul Lacului Costinesti.

     Pastrand traditia, si ridicand gradul de confort la cerintele anului 2008 si ale Uniunii Europene, grupul de firme Casa Duca a construit 2 locatii (de lux) pentru tineret. Complexul Casa Duca este situat in mijlocul statiunii Costinesti, in imediata apropiere a plajei, si este constituit din Tabara Meduza si Tabara Casa Duca. Aici va sunt puse la dispozitie circa 250 locuri, dispuse in camere cu bai proprii. Masa se serveste la terasa Casa Duca, unde pe langa mancaruri traditionale romanesti, puteti alege mancaruri din bucataria internationala.

     Ajunsi aici, beneficiati de camere cu 2 locuri (pentru organizatorii de grup) si de camere cu 4-5 locuri pentru elevi.
In toate camerele veti avea: bai proprii, saltele superortopedice, mobilier si lenjerie noua.
Izolatia termica precum si cea fonica sunt asigurate de tamplaria de aluminiu de foarte buna calitate si de geamurile termopan.
Oaspetii nostri isi pot petrece timpul liber jucand tenis de masa, fotbal, volei si de asemenea pot avea acces la o sala cu jocuri electronice.
Impreuna cu dumneavoastra organizam tabere de tineret, cantonamente, competitii sportive, excursii si drumetii. Seriile de tabara sunt de 7 nopti, iar la cererea dumneavoastra acestea pot fi prelungite pana la maxim 9 nopti de cazare. Sejurul incepe cu cina si se va termina cu servirea mesei de pranz.
GRATUIT: LA 10 PERSOANE PLATITOARE, ORGANIZATORUL GRUPULUI BENEFICIAZA GRATUIT DE PENSIUNE COMPLETA SI CAZARE IN CAMERA DE 2-3 LOCURI.

Leave a comment

icon-1.png

Despre noi

Casa Duca de la Costinesti, oferaposibilitatea pentru scoli, echipesau insitutii sa organizeze tabere la munte!
icon-2.png

Adresa

Sediu: Piata Victoriei, nr. 5, bloc B est, PloiestiConstanta: Costinesti, Aleea StudențeascăTelefon: (004) 0735 / 11 55 00
icon-3.png

Contact

Casa Duca © Toate drepturile rezervate - 2019

Website realizat de Web9.ro  - Optimizat SEO de SEO9.ro